Ska du dra igång med lagerbolag för eventflaggor?

Nuförtiden använder både stora och små företag eventflaggor för att sprida sitt varumärke. Det finns många fördelar med att använda den här typen av reklam. Den syns tydligt både på en strand och i skidbacken. Men ska du dra igång din verksamhet med ett lagerbolag för att komma igång snabbare?

/strand_vid_havet.jpg

Lagerbolag är bra när det är bråttom

Det kan ju vara så att det är bråttom att komma igång. Då är ett lagerbolag ett bra val. Det kommer att dra ner på tiden som du annars hade lagt på att själv registrera ditt företag hos Bolagsverket.

I och med att lagerbolaget är redo att börja jobba med så snart du har köpt det så kan du ju börja sälja eventflaggor från dag ett. Men för att bestämma dig för om det här är en bra väg att gå eller inte så måste du vara väl insatt i efterfrågan samt vad fördelarna med den här typen av flaggor kan vara.

Många vill ha bärbar reklam

Bärbar reklam är smart och den kan ju användas året om. Detta innebär att många företag kan se en stor mening med att köpa reklamflaggor från dig. Även om det är mitt i vintern. Att det går att ta med sig flaggor med varumärket till allt från event till skidbackens spontana marknad är ju fantastiskt bra.

Detta är något att påminna kunder om och ett skäl till att försäljningen kan komma igång med en rasande fart. Då gäller det att ha bolaget redo för att ställa ut räkningar och bokföra försäljningar. Detta blir möjligt med ett lagerbolag som ju är möjligt att använda samma dag som du köper det då det har ett registrerat organisationsnummer.

Kostnadseffektivt för dig och dina kunder

En annan sak som kan vara en orsak till att dra igång med lagerbolag då du ska tillverka och sälja eventflaggor är att de är kostnadseffektiva. Det här är billig reklam. Mycket billigare än många andra former. Detta helt enkelt för att kunden kan använda samma flaggor om och om igen.

På grund av detta så kan du nå företag med liten budget med din produkt. Det kan innebära att du får en större marknad och många fler möjligheter till att sälja dina flaggor. Vissa kunder kanske bara beställer några få exemplar medan större företag kan behöva väldigt många.

Flaggorna är flexibla och därmed mycket attraktiva

Det är ju även så att flaggor för reklam är väldigt flexibla i sin användning. De är aktuella för många olika målgrupper. På grund av detta kan din verksamhet snurra igång fort. Då är det bra om du slipper vänta på att komma igång genom att köpa lagerbolaget.

Några viktiga punkter att komma ihåg är:

  • Reklamflaggor är portabla, kostnadseffektiva och flexibla
  • Det här är en produkt som är billig att tillverka och som har en stor målgrupp
  • Flaggorna är enkla att förvara och kräver därmed inte gigantiska lager
  • Det går att skräddarsy varje flagga för event och plats där den ska hänga

Med tanke på detta så är det solklart att det rör sig om en attraktiv produkt som absolut kan vara gångbar inom de flesta branscher. När du funderar på om din verksamhet med reklamprodukter och då särskilt eventflaggor borde lanseras med lagerbolag kan svaret ligga i dessa punkter.

Du inser att potentialen är stor men räcker det för att betala för att få ett färdigt bolag snabbare?

Gör alltid din hemläxa först!

Oavsett vad du tänker sälja med ditt bolag så bör du alltid bygga det på research. Lär dig mer om målgrupper och ha en färdig affärsplan. Du kanske till och med börjar diskutera med samarbetspartners och möjliga kunder.

Om du då detta är klart inser att du faktiskt kan börja sälja på en gång finns det god anledning till att dra igång med lagerbolag. Detta kan spara flera veckor beroende på hur snabba Bolagsverket är med den här typen av ärenden. Tänk igen och diskutera saken med en person som kan det där med företagande innan du bestämmer dig!

29 Apr 2023