Köpa lagerbolag och flytta till skidort

Säsongen är snart igång och då beslutet är fattat så kan saker och ting behöva gå snabbt. Man ska hinna med att starta bolag och flytta till skidort på kort tid och då behövs det smarta knep. Ett är att köpa lagerbolag som är ett färdigt aktiebolag med organisationsnummer. Detta kan man göra online och man kan vara klar med det hela på en dag. Perfekt då man ska flytta och jobba intensivt under en säsong och vill ha ett eget bolag för att kunna sälja på ett smidigt sätt!

Det går snabbt att köpa lagerbolag

Anledningen till att det går så snabbt att köpa lagerbolag är att det redan är färdigt. Man behöver förstås ändra lite uppgifter men detta är inget som kommer att ställa till med förseningar. Man får nämligen använda bolaget som det är för att sälja. De ändringar som man anmäler till Bolagsverket införs samtidigt som man kan börja jobba.

Då man vill flytta till skidort inom någon vecka eller två för att man får möjlighet att sälja en produkt eller tjänst så kan tiden som man sparar vara av stor vikt. Vintersäsongen vara inte för evigt och då är tiden viktigare än någonsin. Så länge som man skyndar på ett smart sätt så är detta mycket bra. Har man en god plan för affärsverksamheten så kommer den att fungera bra oavsett om man kör igång med en rivstart eller om man tar det hela i långsamt tempo.

10 Oct 2017