Avveckla aktiebolag och åka skidor samtidigt

Om du har tänkt lägga en stor del av vinter och vår på skidåkning kanske du tycker att det blir besvärligt att samtidigt jobba och lägga ner ab. Idag är det inte särskilt besvärligt att själv avveckla aktiebolag men då tiden är knapp kan det ändå kännas som en börda alltför tung att bära tillsammans med pjäxor och skidor.

Avveckla aktiebolag snabbt som blixten

Även om du inte kommer att flytta till skidort för att få mer tid över för ditt största fritidsintresse kan det vara så att du vill komma loss för att åka norrut lite oftare. Det betyder att du behöver få mer tid över för detta.

När du behöver avveckla aktiebolag och samtidigt jobbar med nya projekt som egen eller anställd kan tiden bli knapp. Det är ju inte bara skidåkningen som ska skötas på fritiden. Om du har familj och barn kan det kännas som att dygnet inte har tillräckligt många timmar.

Men det går att åka skidor och avveckla ab samtidigt. Du kan göra det snabbt som blixten med snabbavveckling. Det här innebär att du säljer ditt ab så att ett annat bolag kan lägga ner det. Metoden är välbeprövad och erbjuds av säkra svenska firmor.

Ditt beslut

Det är ditt beslut hur du gör med avvecklingen. Men betänk att du faktiskt kan åka skidor samtidigt som någon annan avvecklar aktiebolag åt dig. Pengarna som fanns i aktiekapitalet har du redan fått ut. Det kan göra det möjligt att åka lite mer och därmed få mer energi i vardagen.

30 May 2020